About

IMG_0252Hoi! Mijn naam is Margot en ik ben 25 jaar. Dit is mijn lifestyle blog en hier zal ik vooral schrijven over muziek, films, reizen, het dagelijks leven en koken. Vooral onderwerpen die ik zelf leuk vind, die me opgevallen zijn en ik graag met jullie wil delen. Mijn hobby’s zijn zingen, dansen, toneel spelen, muziek luisteren, schrijven, afspreken met vriendinnen/vrienden en natuurlijk met mijn lieve vriend waar ik al achtjaar een relatie mee heb.

Vanaf mijn zevende ben ik  actief met zingen, dansen en toneelspelen. Ik heb rollen gespeeld in verschillende musical uitvoeringen. De laatste drie jaar werk ik vooral achter de schermen en maak ik de choreografie voor verschillende amateurmusicals. Daarnaast geef ik ook iedere zaterdagochtend dansles aan een jeugdmusicalgroep met de leeftijd van 14-18 jaar.  Ik ben ontzettend nieuwsgierig en vind het leuk om zo veel mogelijk te weten komen over de onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

In 2013 heb ik mijn bachelor communicatie in Leiden afgerond en  ben daarna begonnen aan de anderhalf jaar durende master Communicatie & organisatie aan de universiteit in Utrecht. Begin 2016 was ik klaar met deze master. En heb ik officieel Master of Arts in de pocket! Mijn huidige werk bestaat uit het organiseren van verschillende bedrijfsevenementen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blog te lezen. Mocht je nog vragen hebben, plaats dan een reactie bij een bericht, dan zal ik deze beantwoorden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s